Які зміни чекають на Луцький зоопарк

0
-3
Які зміни чекають на Луцький зоопарк
Депутати Луцької міськради затвердили Програму оновлення та розвитку КП «Луцький зоопарк» на 2020-2021р.р.

Основною метою Програми є збереження генофонду та належне утримання тварин, в першу чергу рідкісних, занесених до Червоної книги України та міжнародних Червоних списків. Про це повідомили в пресслужбі Луцької міськради.

Проектом передбачається реалізація та обмін тварин із зоопарками України та інших країн. А працівники зоопарку хочуть запровадити різноманітні форми обслуговування відвідувачів і створення належних умов відпочинку та дозвілля лучан і гостей нашого міста при збереженні належних умов утримання тварин.

Крім того, планується збільшення кількості відвідувачів підприємства у тому числі і з інших областей України та популяризацію зоопарку як туристичного об’єкту.

Виконання Програми забезпечить стабільний розвиток, модернізацію та збільшення прибутків зоопарку, аби потім зменшити фінансову залежність підприємства від міського бюджету. А ще - поширення екологічних знань серед мешканців та гостей нашого міста.

Програма спрямована, щонайперше, на :

- створення належної матеріально-технічної бази, благоустрій території зоопарку з урахуванням досвіду провідних зоопарків України та світу;

- забезпечення тваринам оптимальних умов для життя в напіввільних умовах (вирощування, розмноження, профілактика захворювань, лікування, карантинування);

- поповнення зооколекції новими, рідкісними видами тварин, їх стадно-групове утримання;

- забезпечення працівників зоопарку належними умовами праці;

- налагодження контактів та співпраця із зоопарками України та світу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні