--> Скульптору з Луцька хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин Волині» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скульптору з Луцька хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин Волині»

0
3
Скульптору з Луцька хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин Волині»
Звання «Почесний громадянин Волині» хочуть присвоїти заслуженому діячу мистецтв України, скульптору-документалісту, квітникарю, підприємцю Василю Рижуку, відомому завдяки створенню 300-кілометрового оберега з чорнобривців.

Таке звернення до Волинської обласної ради скерував колектив проєкту «Квітучий прапор України», - повідомляє ІА "Волинські новини".

Присвоїти звання «Почесний громадянин Волині» Василю Рижуку пропонують «за вагомий трудовий внесок у розбудову української держави, увічнення пам’яті полеглих на фронтах війни, ландшафтного дизайну та народного квітникарства, благодійницької діяльності та підняття іміджу України».

Нагадаємо, що протягом 20 років Василь Рижук висаджує квіти у дворах, біля пам’ятників, вздовж автомобільних доріг України, біля заїзних карманів, посадових майданчиків, громадських зупинок, межових знаків районів та області.

Мова, зокрема, про висаджування квітів і прополювання від бур’янів у смузі відведення таких доріг державного значення:

- М-07 Київ–Ковель–Ягодин;

- Н-17 Львів–Радехів–Луцьк;

- Н-22 Устилуг–Луцьк–Рівне;

- О030849 Луцьк–Рованці.

Відзначено, що 2017 року Василя Рижука вчетверте внесли у Книгу рекордів України за найдовшу квіткову доріжку протяжністю 538,15 км в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні