Третина волинян вважає, що отримувачів субсидій варто контролювати жорсткіше

0
2
Третина волинян вважає, що отримувачів субсидій варто контролювати жорсткіше
Третина волинян за те, щоб жорсткіше перевіряти отримувачів субсидій, бо насправді їх отримують не тільки ті, хто цього потребує. Водночас 43 відсотки вважають, щоб субсидії треба скасувати, а зарплати і пенсії підвищити.

Такі результати опитування, яке два тижні тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Ми запитали наших читачів, чи підтримують вони ідею жорсткішої перевірки отримувачів субсидій.

П’ята частина – 165 респондентів (20%) – за таку пропозицію, бо, мовляв, розвелося багато хитрих, які й у центрі зайнятості на обліку стоять, і нелегально працюють, і субсидії отримують.

Ще 15 учасників опитування (2%) зазначають, що їм відомі випадки, коли діти за кордоном на заробітках, а батьки субсидії отримують. А 94 людини (11%) хочуть, щоб отримувачів субсидій перевірили, бо цю допомогу від держави сьогодні отримують навіть бізнесмени, які приховують свої доходи.

Проти таких перевірок висловилися 137 читачів (17%). Їхній аргумент такий: «Спочатку хай закриють офшори для олігархів, а тоді вимагають від народу жити чесно».

Найбільше – 353 людини (43%) – обрали варіант відповіді: «Субсидії треба скасувати, а зарплати і пенсії підвищити».

31 учасник опитування (4%) вважає, що «держава нас надурила на 20 років уперед, а нам не дає хоч щось собі повернути». Відповідно ці наші читачі проти жорстких перевірок отримувачів субсидій.

Також 4% респондентів (32 людини) не цікавляться цим питанням, бо субсидій не отримують.

Загалом в опитуванні взяли участь 827 чоловік.

Наголошуємо, що опитування не є соціологічним дослідженням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Тим часом стартувало нове опитування. Пропонуємо відповісти на запитання: «Чи варто дозволити в Україні продаж земель сільськогосподарського призначення?» Проголосувати можна на головній сторінці сайту «Волинь24».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні