У Луцьку на роботу влаштовують дітей: куди і що для цього треба

0
5
У Луцьку на роботу влаштовують дітей: куди і що для цього треба
Волинський та Луцький центри зайнятості влаштовують на роботу дітей з 15-ти років.

Про це стало відомо у п’ятницю, 27 вересня, на пресконференції в Луцькому міському центрі зайнятості.

Зокрема, директорка центру Олена Шишова розповіла, що на роботу можуть влаштувати навіть дітей від 15-ти років. Щоправда для цього потрібен письмовий дозвіл батьків.

«Чимало дітей приходить в період літніх канікул, які хочуть підзаробити. От тільки не всі роботодавці готові відповідати за таких молодих працівників. Перед канікулами ми вивчаємо ринок праці, обдзвонюємо роботодавців, аби було що запропонувати школярам та студентам», – розповіла Шишова.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк зазначив, що найчастіше дітей віком від 15-ти років беруть на роботу в готелі, заклади громадського харчування, касирами в магазини, інструкторами на дитячі атракціони.

«До центру зайнятості може звернутися особа будь-якого віку. Серед молоді дуже багато людей, які хочуть працювати. І це «хочу» для нас – найголовніше», – наголосив посадовець.

Роман Романюк додав, що 10 років тому роботодавці вимагали від потенційних працівників досвід роботи. Сьогодні ж вони охоче беруть на роботу студентів 3-4-их курсів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні