У Луцьку перекрили рух вулицею Ківерцівською: водії розвертаються. ВІДЕО

0
6
У Луцьку перекрили рух вулицею Ківерцівською: водії розвертаються. ВІДЕО
У п’ятницю, 27 вересня, вулицю Ківерцівську у Луцьку перекрили для руху транспорту. Дорожники кладуть верхній шар асфальту на перехресті з вулицею Карпенка-Карого. Біля доїзду до перехрестя стоять знаки про заборону руху, водії – розвертаються. Кажуть, попереджувальних знаків вони не бачили.

Як ремонтують перехрестя показали на Суспільному Волині.

Нагадаємо, ремонт перехрестя Ківерцівської та Карпенка-Карого розпочали на початку червня. З міського бюджету на це виділили 11 мільйонів гривень.

Підрядники замінили підземні комунікації водопостачання та каналізації. Поклали бруківку на тротуарах та вклали верхній шар асфальту. Виконроб Віталій Кізей розповів, що чекали результатів експертизи, аби розпочати вкладання верхнього шару асфальтного покриття.

Детальніше в сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні