Де у Луцьку беруть на роботу без досвіду

1
1
Де у Луцьку беруть на роботу без досвіду
Творчі, креативні, активні, яскраві, з запасом ідей та планів готові рухатися вперед – так можна охарактеризувати команду приватного підприємства «Лакі друк».

У п'ятницю, 27 вересня, в рамках щомісячної пресконференції директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка фахівці служби зайнятості та представники засобів масової інформації відвідали молоде підприємство.



Дизайн-студію заснували в листопаді 2018 року. Для будь-якої організації важлива команда. Зібрати її допомагала служба зайнятості. У штаті – сім працівників включно з керівником, четверо з них працевлаштовані за направлення Луцького міського центру зайнятості з компенсацією єдиного внеску.

Сьогодні підприємство потребує дизайнера графічних робіт і палітурника.

«Ми займаємося дизайном та виготовленням сувенірної і поліграфічної продукції, виготовляємо власну продукцію – працюємо в сфері обслуговування потреб бізнесу з рекламних матеріалів. Асортимент досить широкий і точно не будемо на цьому зупинятися. Стану спокою не існує. Постійно треба рухатися вперед», – переконана керівниця «Лакі друку».

Тут готові приймати на роботу людей без досвіду, адже Валентина Мисюк переконана: іноді набагато легше людину навчити, ніж перевчити.



«Мені легко працювати з молоддю. Вона готова навчатися, змінюватися, ловить усе нове. Всі ми команда, ми радимося, підстраховуємо один одного, вчимося один в одного. Важливо, щоб людина розуміла, що працює не для роботодавця, а для себе, для власного розвитку і задоволення», – каже очільниця дизайн-студії.

«Ваше підприємство – своєрідна зразково-показова структура, яка дає роботу молоді. Щиро бажаю вам успіху, натхнення, цікавих проектів і задоволення від того, чим ви займаєтеся», - побажав колективу «Лакі друку» Роман Романюк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всюди беруть. Немає кому робити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні