Вагітних лучанок запрошують приєднатись до проєкту за здорове і щасливе батьківство

0
1
Вагітних лучанок запрошують приєднатись до проєкту за здорове і щасливе батьківство
Громадська організація "Вірю! Надіюся! Люблю!" на чолі з її головою матінкою Оленою Марчук хочуть розпочати у Луцьку соціальний проект за здорове і щасливе батьківство.

Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці протоієрей Валентин Марчук.

"Як багатодітна та прийомна мама, як віруюча православна християнка, матінка не може стояти осторонь питання росту абортів та небажання народжувати в нашій країні.

Тому протягом року громадська організація "Вірю! Надіюся! Люблю!" та голова організації матінка Олена мріють розпочати ще один соціальний проект", – повідомив Валентин Марчук.

Мета проекту – пропагувати здорове і щасливе батьківство. Вагітні учасниці конкурсу вкотре доведуть усім, що вагітність – це період яскравих емоцій, нових знайомств та неймовірних змін.

Лучанок запрошують приєднуватись до участі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні