У Луцьку безплатно покажуть документальну виставу про майбутнє Європи

0
0
У Луцьку безплатно покажуть документальну виставу про майбутнє Європи
У Луцьку 4 жовтня безплатно покажуть документальну виставу про майбутнє Європи.

Про це повідомляють на сторінці проєкту у фейсбуці.

"Майбутнє Європи" – документальна вистава, в основі якої життя 15 підлітків, дитинство яких пройшло на Донбасі. З яких пазлів воно склалося, ким вони хочуть бути, яким бачать Європу, які питання ставлять дорослому світу - про це та інше у виставі.
Це спроба щирої розмови про бажання нового покоління українців та німців, та дискусії після з глядачем в кожному місті:

«The Future Of Europe» – міжнародний освітній соціально-культурний проєкт для підлітків зі східної України (Донецька та Луганська області) та західної Німеччини. Учасники проєкту разом з українськими та закордонними менторами створили виставу від і для підлітків, яка буде показана в державних театрах в 16 містах України та на двох міжнародних фестивалях. А саме у Луцьку вистава відбудеться 4 жовтня о 13:00 в Волинському академічному обласному театрі ляльок.

«Майбутнє Європи» – документальна вистава, в основі якої життя 15-ти підлітків, дитинство яких пройшло на Донбасі. З яких пазлів воно склалося, ким вони хочуть бути, яким бачать Європу, які питання ставлять дорослому світу - про це і інше у виставі.

Це спроба щирої розмови про бажання нового покоління українців та німців, та дискусії після з глядачем в кожному місті. Вистава орієнтована на глядацьку аудиторію від 14 до 20 років. Проєкт планується, як сталий.

Наступного року теперішні глядачі зможуть так само долучитись до нової програми, побувати у Франції та поділитися своїми креативними думками з однолітками шляхом створення вистави.

Організатори: художній керівник проекту Андрій Май та Світлана Фурер та генеральна менеджерка Євгенія Відіщева.

Партнери проекту: Український Культрний Фонд, ГО "Відлік Проджектс", драматургічний фестиваль "Тиждень актуальної п'єси" та державні театри, в яких буде показана вистава.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні