У Луцьку прорвало теплотрасу. ВІДЕО

0
2
У Луцьку прорвало теплотрасу. ВІДЕО
Працівники ДКП "Луцьктепло" ліквідовують прорив на теплотрасі поблизу будинку по вулиці Соборності, 30-А.

Вода у підвалі будинку стоїть постійно, розповів мешканець багатоповерхівки Сергій Гунько. Чоловік мешкає у будинку з 1994-го року. Розповідає, що у підвалі почала збиратися вода з початку експлуатації будинку, передає "Суспільне Волині".

"Сирість, вода, грибок іде по квартирах, ось ця труба, тут стоки і завжди нечистоти. Люди побудували підвали, але не користуються, бо тут сморід стоїть та антисанітарія. Не дай Бог наш фундамент трісне від цієї сирості, ми можемо взагалі розвалитися і нас накриє. Буде ЧП. Ми скільки разів дзвонили і в міську раду, і в ЖЕК. А потім нам кажуть: А де ваше письмове звернення? – А що вам щодня письмове звернення писати?", - розповідає лучанин.

Тиждень тому близько 21-ої години з підвалу піднялась вода до першого поверху. В усьому під’їзді стояла пара, як у сауні, розповідає Світлана Серветник.

"Прорив пішов, пішла вся вода сюди, кип’яток. Три дні стояла пара у під’їзді", - каже жінка.

Світлана Серветник, інженер мереж теплопостачання та опалення за фахом, каже, що через четвертий під’їзд будинку проходять комунікації до п’яти сусідніх будинків. З її слів, остання поломка показала, що в комунікаціях відсутня герметизація вводу у будинок, через що і відбуваються постійні підтоплення.

Нині роботи з ліквідації прориву на теплотрасі проводить ДКП "Луцьктепло". Зі слів головного інженера підприємства Володимира Біньковського, усе що потребує ремонту до зовнішньої стінки фундаменту будинку, працівники Луцьктепла полагодять та відновлять асфальтове покриття. Будинок - на балансі ЖЕКу № 8.

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні