Луцька кав’ярня незаконно встановила літній майданчик

2
-3
Луцька кав’ярня незаконно встановила літній майданчик
Власника кав’ярні «Doppio», що на проспекті Волі, 29 у Луцьку, зобов’язали знести незаконно встановлений літній майданчик. Якщо він цього не зробить протягом п’яти днів, тимчасову споруду демонтують муніципали. Хоча наразі там залишилася тільки підлога.

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому Луцької міської ради на засіданні в середу, 2 жовтня.

Як йдеться у пояснювальній записці до проєкту рішення, тимчасову споруду (літній майданчик) біля будинку на пр-ті Волі, 29 виявили інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Власником цієї споруди є фізична особа-підприємець Павло Хвас. Встановив літній майданчик власник кав’ярні без жодних дозвільних документів. Тепер має демонтувати протягом п’яти днів. Якщо цього не зробить, літній майданчик розберуть муніципали.

Цікаво, що літній майданчик функціонує тут з 2017 року. Відповідну світлину на сторінці «Кав'ярня «Doppio», м. Луцьк» опублікували ще 9 жовтня 2017 року. І лише тепер муніципали з’ясували, що він встановлений незаконно.

На момент ухвалення рішення виконкомом від літнього майданчика залишилася тільки підлога – сезон закінчився, і власник сам його розібрав.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на наступне літо все стихне і знову встановить.
Відповісти
Нема до чого домахатись майданчик аж на 2 крісла )))) позор , може я хочу не в середині присісти а на вулиці щоб чашечку еспресо за 15 хв випити і піти собі. А місцеві бандюки цілі тераси ставлять і нічого !!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні