В обмінниках різко подорожчав долар

0
3
В обмінниках різко подорожчав долар
У середу, 2 жовтня, долар в пунктах обміну валют в Україні різко подорожчав, додавши в ціні за добу понад 1 гривню.

Як повідомляє УНІАН, учора до вечора в обмінниках долар подорожчав на 45 копійок: купували його в середньому за 24,85 гривні, а продавали за 24,94 гривні. А вже вранці в середу, 2 жовтня, вартість американської валюти піднялася ще вище. Долар в обмінниках України купують в середньому за 25 гривень, продають за 25,3-25,5 гривні. Тобто з вечора він додав у ціні понад 50 копійок, за добу - більше гривні.

Вчора, 1 жовтня, котирування гривні до долара США на міжбанківському валютному ринку України другий день поспіль демонстрували падіння і до закриття торгів у вівторок встановилися на рівні 24,63/24,66 гривні/долар, що на 28 копійок нижче за рівень закриття попередніх торгів. Котирування гривні до євро до закриття торгів у вівторок встановилися на рівні 26,81/26,84 гривні/євро, що на 26 копійок нижче за рівень закриття попередніх торгів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні