Невідомі з авто розстріляли двох чоловіків: оголосили план перехоплення. ФОТО

0
2
Невідомі з авто розстріляли двох чоловіків: оголосили план перехоплення. ФОТО
В Херсоні поліція розшукує озброєних зловмисників, які стріляли в центрі міста.

Як повідомляє пресслужба поліції області, надійшло повідомлення зі служби «102», що по вул. Тираспольська невідомі стріляли з автомобіля та зникли з місця події. Зі слів свідків, невідомі пересувалися на автомобілі чорного кольору. В результаті стрілянини постраждали двоє чоловіків, яких направили в лікарню.

Начальник ГУНП в Херсонській області полковник поліції Олександр Прокудін прийняв рішення ввести в дію поліцейську операцію «Сирена». Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції для проведення першочергових слідчих дій.

За фактом замаху на вбивство слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження (ст.15 «Замах на злочин» Кримінального кодексу України та п.1 ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» КК України). Потерпілі, 1969 та 1977 р.н., наразі перебувають в лікарні у тяжкому стані. Поліція вживає всі заходи для розкриття цього злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні