На деяких луцьких вулицях хочуть зробити односторонній рух

0
-1
На деяких луцьких вулицях хочуть зробити односторонній рух
У Луцьку триває вдосконалення комплексної схеми дорожнього руху, яка суттєво вплине на транспортну розв’язку Луцька.

Серед найбільших змін – розвантаження автошляхів, створення максимально безпечних умов для пішоходів та автомобілістів, визначення оптимальних місць розташування зупинок і світлофорів, усунення заторів на популярних дорогах за рахунок змін у транспортній розв’язці, облаштування додаткових зон для паркування авто.

Про це розповів на своїй сорінці перший заступник міського голови Григорій Недопад.

За його словами, розглядається і можливість запровадження одностороннього руху на найбільш навантажених ділянках. Зміни у комплексній схемі будуть запроваджені з дотриманням європейських норм.

"Після запровадження схеми руху поліпшення на автошляхах відчують усі лучани. Для когось такі зміни можуть стати несподіванкою, але при їх розробці фахівці керувалися основними принципами – безпека на дорогах і досягнення максимальної зручності під час автомобільного руху", – зазначив Григорій Недопад.

"Луцьк уже давно потребує і одного й іншого, позаяк вулиці міста ледь не щодня потерпають від заторів і низки інших незручностей, пов’язаних з рухом транспорту. Комплексна схема руху повинна усунути усі ці недоліки, вона вкрай необхідна Луцьку, адже місто розвивається, кількість авто зростає, а транспортна розв’язка досі лишалась без змін у тому ж стані, якою була десятки років тому", – акцентує перший заступник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні