Нардепа з Волині обрали делегатом від України до ПАЧЕС

0
2
Нардепа з Волині обрали делегатом від України до ПАЧЕС
Депутата Верховної Ради Ігоря Гузя обрали делегатом від України у Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС).

Про це йдеться на офіційній сторінці нардепа у фейсбці.

Відповідне розпорядження № 256 від 17 вересня 2019 року підписав голова українського парламенту.

Сьогодні, 4 жовтня, депутат взяв участь в організаційних зборах Постійної делегації ВРУ у ПАЧЕС. На порядку денному було кілька питань: обрання керівника делегації, заступника, розподіл членів делегації за комітетами Асамблеї (з економічних, торговельних, технологічних та екологічних питань; з політичних і правових питань; з питань культури, освіти і соціальних питань).

Довідково:
До складу Парламентської асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва увійшло 20 депутатів Верховної Ради IX скликання.

ПАЧЕС створена 26 лютого 1993 року. Це - робочий орган Організації Чорноморського економічного співробітництва (ЧЕС) у складі парламентарів країн ЧЕС. Він покликаний сприяти парламентськими методами розширенню і розвитку економічного та гуманітарного співробітництва між країнами-членами ЧЕС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні