Померла молода українська актриса

0
3
Померла молода українська актриса
На 34-му році померла відома українська актриса театру і кіно Марина Кукліна.

Про це написала актриса Римма Зюбіна у фейсбуці, повідомляє uanews.international.

«Мариночка… Дівчинка Світла… Світло, це те, що випромінювала вона. Вперше я запам’ятала Марину, коли ми побачились випадково в Храмі в Пархомівці. Ми з чоловіком поїхали подивитися мозайки Реріха, і раптом, в майже порожній церкві зі мною вітається дівчина, посмішка якої сяє, а сама вона випромінює Світло. А потім ми з сином прийшли на виставу «Поліанна» і я вперше побачила її на сцені і просто розчинилася й закохалася, я плакала, сміялась і раділа, що мій син побачив Поліанну, навіть кращу, ніж в книжці. Це очі Маринини, відкриті всьому світові, ця незабутня посмішка і веселий сміх… Світла пам’ять тобі, Світла дівчинко», — написала Зюбіна.

Довідково: Марина Кукліна народилася 12 червня 1986 року.
У 2003 році вступила до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенко-Карого.

З 2007 року працювала в Київському театрі юних глядачів на Липках. Найвідоміші спектаклі з її участю — «Поліанна» і «Приведення замку Кентервіль».

З 2009 року Кукліна знімалася в кіно. У її акторському арсеналі 49 робіт у фільмах і серіалах, в тому числі «Повернення Мухтара 5», «Кафе на Садовій», «Пес», «Анна Герман», «Жіночий лікар».

У актриси залишилися чоловік, український режисер Андрій Май і син.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні