Жителі волинської ОТГ зібрали овочі для госпіталю ветеранів війни. ВІДЕО

0
-1
Жителі волинської ОТГ зібрали овочі для госпіталю ветеранів війни. ВІДЕО
У Боратинській ОТГ збирали овочі для потреб госпіталю ветеранів війни. Городину передадуть обласному госпіталю ветеранів війни. До благодійності могли долучитись усі охочі.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Селяни залишали картоплю, моркву, буряки поблизу своїх обійсть, її забирали працівники місцевого комунального підприємства. Ті ж, хто був вдома, власноруч висипали овочі до тракторів, які впродовж дня їздили сільськими вулицями Боратина.

Працівник КП «Боратин» Микола Куліш розповів, що об’їхав села Боратин, Новостав, Голишів, в мене тут розклад є. Хто виносить, хто не виносить, то від людей залежить”.

Жителька села Боратин Мирослава Кичук каже дає, що має: цьогоріч картопля не вродила, тож вирішила підтримати буряками.

"Знаю, що всім треба. Син у мене в АТО служить, я знаю, що всіх треба, і тих хлопців кормити, вони там на реабілітації, хай їм Бог дає здоров’я і все добре”.

А боратинець Степан Савула міркує: хто поможе, окрім селянина.

“Ми дали оголошення в соцмережі, на сайт громади, через депутатів попрацювали. Територія – 12 сіл, працюють робітники КП зранку, збираються централізовано овочі і завозиться в лікарню на їх потреби, розповів працівник сільради Боратинської ОТГ Анатолій Левчук.

За його словами, городину для потреб лікарень в Боратинській ОТГ збирають щороку. Торік овочі передали Луцькій районній лікарні, цього року відвезуть до обласного госпіталю ветеранів війни. Як розповіла тимчасово виконувачка обов’язків директора волинського обласного госпіталю ветеранів війни Тетяна Масікова, овочі отримують від волонтерів не вперше. Провізія, з її слів, допомагає закладу поповнити запаси на зиму.

Т.в.о. директорка Волинського обласного госпіталю ветеранів війни Тетяна Масікова розповіла, що першими почали возити овочі афганці, атовці. Днями з Ратно привезли тонну картоплі і тонну моркви. Вони самі собі забезпечують зимування, харчування. Ну, і Луцький район долучається до того, щоб ми могли заготовити овочі на зиму. "Це дуже суттєва підтримка, ми дуже вдячні всім”, – наголосила вона.

Детальніше, в сюжеті:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні