--> У Луцьку пропонують новий спосіб повірки лічильників гарячої води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку пропонують новий спосіб повірки лічильників гарячої води

0
-10
У Луцьку пропонують новий спосіб повірки лічильників гарячої води
У КП "Луцьктепло" пропонують два способи повірки лічильників гарячої води.

Про це повідомили на офіційній сторінці підприємства.

Повірка на стаціонарних установках повірочної лабораторії підприємства. При цьому:

- лічильники демонтуються;
- повіряються на стаціонарних повірочних установках державними повірниками;
- при позитивних результатах на лічильники видаються свідоцтва про - повірку або відбиток повірочного тавра в паспорті лічильника, при - негативних – довідки про непридатність;
- лічильники (при позитивних результатах повірки) монтуються в вузлах обліку квартири.

Алгоритм Ваших дій при цьому виглядає наступним чином:

Якщо не було планового візиту контролера для фіксації поточних показників та розпломбування лічильника (-ів) – звернутися до ДКП «Луцьктепло» в Центр обслуговування споживачів (м. Луцьк, вул. Гулака-Артемовського, 20, тел. +38 (0332) 773 200) та подати заяву на його розпломбування;

Дочекатися візиту контролера, який розпломбує лічильник (-и) та складе акт, де зафіксовано тип, номер та покази лічильника (-ів) на момент розпломбування;

Зняти лічильник (-и) та принести їх до ДКП «Луцьктепло» за адресою пр. Молоді, 10-б, тел. +38 (0332) 200 102, +38 050 438 7224 та дотримуватись подальших інструкцій працівників підприємств;
По закінченні повірки встановити лічильник (-и), викликати представника ДКП «Луцьктепло» для опломбування лічильника; надати йому свідоцтво про повірку або паспорт лічильника з відміткою про проведення повірки.

Працівник підприємства здійснить технічний огляд вузла (-ів) обліку, опломбує лічильник (-и) та складе акт прийняття на абонентський облік лічильника (-ів) гарячої води після проведення метрологічної повірки, у якому зафіксовано тип, номер лічильника (-ів), номер пломби та покази лічильника (-ів) на момент опломбування.

НОВА ПОСЛУГА


Повірка без демонтажу лічильника, за місцем його встановлення. При цьому:

Споживачам достатньо подати заявку в Центр обслуговування споживачів за адресою: м. Луцьк, вул. Гулака-Артемовського, 20 або за тел. +38 (0332) 773 200.

Комплекс послуг з повірки проливною установкою, виготовлення документації та внесення інформації в базу даних бере на себе ДКП «Луцьктепло». Вартість за повірку одного лічильника становить 255,00 грн.

ДКП «Луцьктепло» як надавач послуг контролює своєчасність повірки лічильників і надає повідомлення споживачам про терміни та про необхідність проведення повірок.

При виконанні зазначених послуг ДКП «Луцьктепло» Споживач отримує свідоцтво про результат, а вся інформація автоматично вноситься у базу даних підприємства.

Звертаємо Вашу увагу, що в разі непроведення повірки, нарахування плати за послугу з постачання гарячої води по особовому рахунку буде проводитись згідно із нормою споживання та відповідно до кількості осіб, зареєстрованих у квартирі, за послугу з постачання теплової енергії – згідно із нормативами (нормою) споживання.

Лічильник є власністю споживача, він несе повну відповідальність за утримання та його експлуатацію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні