Ні виїхати, ні заїхати: у волинянки перед парканом влаштували базар

0
2
Ні виїхати, ні заїхати: у волинянки перед парканом влаштували базар
Юлія Дяченко з Старої Вижівки нарікає на людей, які торгують своїм крамом біля її воріт.

Про це вона написала у спільноті «Старовижівщина».

«Це середа – базарний день по вулиці Вишневій, де саме я мешкаю. Це фото з мого двору, з моєї хвіртки та моїх воріт. Це фото зроблене вже після того, як я попросила водія авто від’їхати, бо по інакшому я вийти не могла», - пише авторка та прикріплює до свого допису фотофакт.

За словами пані Юлії, базар на вулиці Вишневій діє багато років.

«У мене запитання до громади та селищної ради: «Як мені виїжджати з двору??? Як пройти чи зайти до своєї домівки, коли постійно в притул до паркану та дороги стоять автівки чи ведеться торгівля? Я людина зайнята. Мені сотню разів в день потрібно заїхати-виїхати додому до ВЛАСНОГО будинку, але ж ні, цього я зробити не можу! А не дай Бог потрібно приїхати швидкій допомозі чи пожежній??? Не дай Бог, але це життя! І як проїде авто???», - обурюється авторка.

«Я розумію, що Вам платять оренду, але можливо варто подумати і про людей, що мешкають по Вишневій??? Скільки разів переносили цю shopping street до дійсного базару? Не знаю як ви, а я категорично проти того, щоб на майданчику, який зветься моїм заїздом в двір проводилась торгівля. Чому я маю бігати та шукати місце, де припаркувати своє авто???? Можливо вам платити оренду за можливість заїхати/виїхати у двір? Бред!», - додає Юлія Дяченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні