У луцькій школі встановили «смугу перешкод». ФОТО

0
9
У луцькій школі встановили «смугу перешкод». ФОТО
У Луцькій школі №22 відкрили військово-спортивну смугу перешкод і реконструйований спортивний майданчик. Це стало можливим за сприяння обласної та міської влади, бізнесу та батьківської громади, – повідомили на сайті Луцької міськради.

Цьогоріч заклад став переможцем конкурсу громадських ініціатив, в рамках якого і було збудовано спортивну конструкцію на шкільному спортивному майданчику.

На свято до школи завітали перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, представники бізнесу, учні 7-11 класів школи, батьки та військовослужбовці – спецпризначенці підрозділу КОРД та бійці спецроти “Світязь”.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад у вітальному слові на святі зауважив, що цей спортивний майданчик відповідає усім професійним нормам. Аналогічні, за його словами, є лише у військовому ліцеї ти військових частинах. Він пабажав школярам здорового духу у здоровому тілі, успіхів, успішного навчання.

А заступни міського голови Ірина Чебелюк звертаючись до учнів сказала, що вони мають чим пишатися, позаяк такого майданчика немає у жодній школі міста. "Хай він стане вдалим доповненням до вашого навчального процесу”, - зичила вона.

До слова, заклад загальної середньої освіти №22 міста Луцька є одним із своїх пріоритетних напрямків навчання визначив саме військово-патріотичне виховання підростаючого покоління. Тут створено центр військово-патріотичного виховання, який щороку оновлюється.

Директор ЗЗСО №22 Лариса Кучер висловила вдячність усім, хто долучився до реалізації цієї ініціативи - представникам влади, депутатам міської ради, соціально відповідальному бізнесу, батькам учнів. Окрема вдячність прозвучала для військових, які допомагали учням здобувати навички, а також за практичну допомогу у будівництві смуги.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні