--> Літак зі школярами потрапив у авіакатастрофу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Літак зі школярами потрапив у авіакатастрофу

0
2
Літак зі школярами потрапив у авіакатастрофу
Комерційний літак, що перевозив 42 людини, включаючи команду з плавання середньої школи, зійшов зі злітно-посадкової смуги у невеликому селищі Аляски на Беринговому морі.

У заяві авіакомпанії Peninsula Airways йдеться, що два пасажири отримали важкі поранення, 10 іншим було надано медичну допомогу на місці, передає УНН із посиланням на телеканал CBS.

У школі повідомили, що команда з плавання була в порядку та їла піцу незабаром після інциденту, що стався близько 5:40 вечора за місцевим часом в аеропорту Уналашки на Алеутських островах.

Літак SAAB-Scania 2000, експлуатований авіакомпанією Peninsula Airways, зійшов з кінця злітно-посадкової смуги при невідомих обставинах, повідомив офіційний представник Федеральної авіаційної адміністрації США Аллен Кеніцер у листі виданню Associated Press. Він сказав, що місцева влада повідомила про трьох членів екіпажу на борту на додаток до 38 пасажирам, але авіакомпанія заявила, що на борту знаходилися 39 пасажирів.

Відділ поліції Уналашки не відповів на запити ЗМІ.

Глава Національної ради з безпеки на транспорті Аляски Клінт Джонсон повідомив телеканалу KTUU в Анкориджі, що не може відразу сказати, чи загинув хто-небудь у результаті аварії, пославшись на необхідність більш ретельного дослідження місця катастрофи в сотнях миль від Анкоріджа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні