На Волині дитина подавилась гранатом і померла

6
-6
На Волині дитина подавилась гранатом і померла
У Володимирі-Волинському хлопчик віком один рік і 10 місяців подавився зернятками гранату.

Про це пише Район.Володимир-Волинський.

Врятувати дитину, яка потрапила у реанімаційне відділення Володимир-Волинського ТМО, не вдалося.

Трагедія сталася 19 жовтня, ввечері. Дитина подавилась зернятками гранату, які потрапили у дихальні шляхи. Малюка з асфікцією доправили у реанімаційне відділення Володимир-Волинського ТМО і підключили до апарату штучного дихання.

Вранці 20 жовтня хлопчика мали доправити в обласну лікарню. Але при виїзді з території ТМО дитина померла.

«Я не хочу коментувати цей жахливий випадок, бо це трагедія для батьків дитини. Скажу одне: дитина поступила до нас у вкрай важкому стані», – прокоментував ситуацію коловний лікар Володимир-Волинського ТМО Олександр Клачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо це означає ,,не хочу коментувати,,? Дитина поступила ввечері і до ранку лежала на апараті ,а лікарі до ранку думали,що вона те зернятко ковтне??
Відповісти
Мудріших лікарів тоді би діти жили.
Відповісти
Наочні результати "медецинської рехформи" Уляни Супрун(г-жа смерть), коли в лікарні нема фахівців і потрібно перевозити хворого в окружну (обласну) лікарню. Покращення - наочне.
Відповісти
Вони мали зразу викликати обласну реанімацію,а не чекати до ранку.Таке враження зараз від лікарів не майо нє жалко.
Відповісти
Дитину дуже шкода!!!! Як можна давати такій маленькій дитинці зернята граната!??? Батьки думайте, що робите!!!!Чому потім у всьому винні лікарі???
Відповісти
Абсолютно з Вами згідна.Дітям віком до 5- 6 років не можна давати в їжу плоди з кісточками, в тому числі гранати. Це пов'язано з особливостями розвитку зубів і на цю тему описано багато клінічних випадків у медичній літературі. Діти віком 1рік можуть нормально рости й розвиватись без гранатів, а всі необхідні поживні речовини отримувати з інших продуктів харчування.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні