У Луцьку на дорозі в ямах висадили квіти. ФОТО

0
1
У Луцьку на дорозі в ямах висадили квіти. ФОТО
У Луцьку при в’їзді в місто на "дубнівському кільці" в ямах на асфальті висадили квіти.

Фото сьогодні опублікували у групі АвтоАндониЛуцька у фейсбуці.

"Обережно, ями на асфальті. Кільце "Луцьк-Підгайці": добрі люди садять клумби на дорозі".

До слова, ця дорога не є на балансі міста.

У коментарі ІА "Волинські новини" у Волинському облавтодорі зазначили, що, вони також не відповідають за цю ділянку дороги. Пояснили, що підприємство Волиньоблавтодор – приватне, а дорога – державна, відтак за її ремонт і повинна відповідати держава.

Так, відповідальність за ремонт та експлуатацію дороги на «дубнівському кільці» взяла на себе ДБП «Служба автомобільних доріг у Волинській області».

Начальник відділу експлуатаційного утримання автомобільних доріг ДБП «Служба автомобільних доріг у волинській області» Іван Кравчук підтвердив, що це їхня дорога. Він повідомив, що протягом будівельного сезону на цій частині, де нині висадили квіти, провели ямковий ремонт. .

"Але річ у тім, що ця ділянка відремонтована таким методом бути не може. Потрібно робити у гіршому випадку середній ремонт, а в ідеалі –капітальний. Два роки тому ми розробили проєктно-кошторисну документацію, провели тендер. Заключений договір з Луцькавтодором на виконання робіт з поточного середнього ремонту ділянки від кільця на вулиці Рівненській до кільця на Дубнівській, у тому числі і все кільце. Але, зважаючи на відсутність фінансування з боку держави на цей об’єкт, ось уже два роки ремонт на цій ділянці – ямковий. Є надія на те, що наступного року ця ділянка дороги піде на фінансування і там врешті-решт проведуть капітальний ремонт. Фінансує такі роботи держава, а ось розпорядником коштів є Укравтодор. Сподіваємось, що наступного року держава таки повернеться до нас обличчям і ми зможемо відремонтувати проблемну ділянку», – пояснив посадовець.

Фото з фейсбуку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні