У Луцькраді пояснили, для чого потрібна електронна система оплати за проїзд

0
-3
У Луцькраді пояснили, для чого потрібна електронна система оплати за проїзд
У Луцькраді пояснили, для чого в обласному центрі Волині потрібна безготівкова оплата за проїзд.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Луцької міської ради.

У четвер, 24 жовтня, відбулася робоча зустріч секретаря міської ради Григорія Пустовіта, першого заступника міського голови Григорія Недопада з представниками компанії "СІТІКАРД", керівництвом Луцького району та представниками сусідніх з нашим містом ОТГ.

За словами Пустовіта, впровадження електронного квитка – це не примха керівництва міста, а вимога закону. Він зазначив, що автоматизовану систему оплати проїзду повинні запровадити по всій країні. Окремі міста уже роблять це. Луцьк теж має виконувати закон та йти у ногу з часом.

Секретар Луцькради зазначив, що впровадження електронного квитка дасть можливість облікувати пасажирів, бачити чітко рух автобусів та тролейбусів, вносити корективи у графіки руху громадського транспорту. За його словами, електронний квиток згодом буде не лише для оплати проїзду, але й стане "Карткою лучанина", де за його допомогою можна буде отримувати послуги у ЦНАПі, лікувальних закладах тощо.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: усі новини про впровадження у Луцьку електронної системи оплати за проїзд

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні