Королі дороги: у волинській бригаді служать водіями тато з сином

0
0
Королі дороги: у волинській бригаді служать водіями тато з сином
Батько і син, друг і напарник, Ярослав і Віталій – два водії в одній родині, і обидва – військовослужбовці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

"Ми служимо пліч-о-пліч із ними – життєрадісними, надійними, справжніми асами водійської справи і королями дороги (навіть якщо дороги – не дуже, як в районі проведення ООС, на Луганщині, де виконує завдання за призначенням наша бригада)! А їм пощастило, бо вони є один в одного – опора, підтримка, взаємовиручка, дієва порада!" – пишуть на сторінці 14 ОМБР.

З такими чоловіками шалено пощастило їхнім коханим жінкам, дорослим, Ірині та Мирославі, які до слова, теж військовослужбовці князівської 14 ОМБр, і юним і маленьким – Олександрі та Єві, які чекають на Ярослава і Віталія вдома.

"Шановні автомобілісти нашої 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого! Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом! Міцного здоров’я вам, стрімких доріг, які завжди вестимуть у потрібному напрямку, водійської удачі, звідусіль повертайтесь живими і здоровими, бо пам’ятайте, що на вас завжди чекають, на ваш професіоналізм покладаються, бо ви – найкращі! Щастя вам і разом до Перемоги на повному ходу!" – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні