Фестиваль тату в Луцьку: що і кому набивали. ФОТО

3
2
Фестиваль тату в Луцьку: що і кому набивали. ФОТО
У Луцьку відбувся фестиваль, під час якого найкращі татуери демонстрували свою майстерність.

Фест Art-TattooLutsk провели у неділю, 27 жовтня, в Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків, пише ІА «Волинські новини».

На думку організаторів заходу, наразі тату набирає шалених обертів і дуже популярне серед молоді і не тільки. Оскільки татуювання - це зображення високої якості на шкірі, то це і має безпосереднє відношення до мистецтва.

Тож, від початку і до завершення фестивалю гості дійства мали нагоду подивитися за підготовкою, власне, самим процесом і завершенням татуювання, а також дізнатися певні деталі про роботу від майстрів та насолодитися таким видовищем сповна під активні живі музичні ритми луцьких ді-джеїв та музикантів.

Для доброї музи татуерів імпровізаційний музичний супровід на фортепіано здійснював Андрій Куманський.



Опісля гості заходу та майстри мали змогу насолодитися музичним релаксом від DJ Alexandr Dolzhanskyi.



«Оскільки свого часу я зробила собі на спині татуювання у вигляді своєї ж еротичної картини «Безгрішні», вирішила організувати таку штуку, яка, власне, зараз і відбувається - Art-TattooLutsk– 2019. У фестивалі взяло участь 11 дуже класних майстрів-татуерів. Хтось із них виконує свої авторські роботи, хтось – творчі. Але основне наше завдання – показати тату, як мистецтво, оскільки це реально вид contemporary art. Класна локація, класні майстри, відважні. Я взагалі вважаю, що ті люди, які бояться виконувати свої роботи напоказ, недостатньо добре роблять свою роботу. Але тут усі впевнені в собі і в своїх роботах», - розповіла художниця, організаторка заходу Марічка Островська.



Зі слів Марічки, у Луцьку захід такого формату проводили вперше.

«Певного тематичного спрямування чи обмежень у своїх роботах майстри не мають. Вони самі вибирали собі локації під картинами, що найбільше припали до душі. Тут у нас найбільша тусовка майстрів тату-салону «Darkside». Дуже ініціативні хлопці», - каже організаторка.

Завершився фестиваль показом тату-робіт та виставкою - дефіле.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А колокола можна набити?
Відповісти
Мне бы хотелось увидеть эти Создания леи эдак в 50,с татуировками на дряблой коже.
Відповісти
А Корсак вже набив собі на с*ці гулю?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні