У мережі з’явилося відео з найменшою у світі дикою кішкою

1
3
У мережі з’явилося відео з найменшою у світі дикою кішкою
У мережі з'явилося відео з найменшою у світі дикою кішкою.

Ролик з'явився на офіційній сторінці ВВС у Twitter.

Така маленька плямиста кішечка мешкає тільки на території Індії та Шрі-Ланки. Вона є найменшою кішкою на континенті і претендує на таке ж звання у світі.

Довжина тіла дорослої іржавої кішки від 35 до 48 см, довжина хвоста від 15 до 30 см. Доросла особина може важити від 900 грамів до півтора кілограмів, що у 200 разів менше, ніж може важити лев.

Таким чином вона є одним з найбільш дрібних видів диких кішок. Її зовнішність дуже схожа на зовнішність бенгальської кішки, але плями менш чіткі і виробляють розпливчасте враження. Зір такої кішки у шість разів кращий ніж наш.

Така кішка харчується комахами, ящірками і мишами.

Уточнюється, що рідкісна тварина перебуває на межі вимирання. Налічується менш як 10 000 дорослих представників даного виду, та їхня кількість продовжуватиме зменшуватися через зміну довкілля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
" іржава кішки" - ЛОЛ! :)))) Якесь дурне скористалось автоперекладачем на сайті, а інші "журналісти" навіть не задумуються - тупо копіюють дослівно.
ПЛЯМИСТО-РУДА правильно називається, а не іржава...

"Така кішка харчується комахами, ящірками і мишами." - МИШАМИ?! Ви серйозно?! Кішка, яка МИШАМИ! харчується?!! та не може бути! Коти звичайні ж мишей не ловлять! Вони ж веселку їдять лише..

ото, блін, новину захайпили
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні