Волинянин під капотом «Porsche» намагався перевезти з Польщі годинників на мільйон гривень

1
7
Волинянин під капотом «Porsche» намагався перевезти з Польщі годинників на мільйон гривень
Під капотом «Porsche Cayenne» у пункті пропуску «Ягодин» виявили годинники майже на 1 мільйон гривень, які волинянин намагався приховано перевезти з Польщі.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Спробу незаконного перевезення великої партії годинників фірми «CASIO» різних моделей викрили, 31 жовтня, в пункті пропуску «Ягодин».

Хронометри приховано віз волинянин, який повертався із-за кордону. Чоловік направив свій позашляховик «Porsche Cayenne» на смугу «зелений коридор», демонструючи, що не везе товарів, які варто декларувати.

Та проскочити «зеленою смугою» порушникові не вдалося. Оперативні співробітники Держприкордонслужби отримали інформацію про можливе переміщення товарів з приховуванням від прикордонно-митного контролю. Тож «годинникаря» вже очікували, і направили його транспортний засіб на поглиблену перевірку. Під капотом автомобіля оглядова група виявила чорні пакетики, в яких знаходилися 567 годинників.

Товар передано представникам митниці. Сума його оцінки склала майже 1 мільйон гривень.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У ПОЛЯКІВ мабуть оформив такс-фрі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні