Опалювальний сезон на Волині: обіцяють безперебійне постачання послуг

0
-1
Опалювальний сезон на Волині: обіцяють безперебійне постачання послуг
На Волині всі види робіт, які забезпечують безперебійне постачання послуг, завершилися до 1 жовтня.

Станом на 1 листопада запущено 67,9% котельнь, опалюється 69,4% будинків житлового фонду та 68,8% об’єктів соціальної інфраструктури регіону.

Про це стало відомо на селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука 1 листопада.

Участь в нараді взяв тимчасово виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук, його заступник Валентин Цьось, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації тощо.

В осінньо-зимовий період згідно плану реагування на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, аварій на теплових та водопровідних мережах в області сформовано та залучаються 30 аварійних бригад тепломереж з максимальним залученням 94 спеціалісти, 18 аварійних бригад водоканалів з максимальним залученням 58 чоловік, 76 аварійних бригад підприємств житло-комунального господарства (покрівельники, столярі, слюсарі-сантехніки, електрики та інше) із залученням 273 працівників.

Також у ПрАТ «Волиньобленерго» та ПАТ «Волиньгаз» формуються свої аварійні бригади. Резервний фонд обласного бюджету становить 1,4 мільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні