Били, пограбували і ставили на коліна: вночі на Волині компанія хлопців напала на дівчину

5
-1
Били, пограбували і ставили на коліна: вночі на Волині компанія хлопців напала на дівчину
Близько опівночі 3 листопада поблизу стадіону школи №7 в Нововолинську компанія хлопців напала на 18-річну дівчину.

Про це повідомляє "Буг".

О пів на першу ночі з суботи на неділю дівчина йшла додому з Нововолинська до села Низкиничі Іваничівського району, що розташоване за міським озером. Неподалік села, біля стадіону школи №7, на неї напали три чи чотири молодика. Розгледіти обличчя було важко, адже розбійники зняли окуляри, які дівчина постійно носить.

Один із нападників відразу вдарив дівчину по голові. З шиї зірвали золотий ланцюг з хрестиком та відібрали айфон. Потерпілу били та ставили на коліна, щоб просила її відпустити.

Після розбою та знущань, дівчині вдалося втекти. Небайдужі люди викликали поліцію та "швидку".

Начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук зазначив, що проводяться оперативно-розшукові заходи та встановлюються обставини справи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Козли", знайшли на кого напасти, на беззахисну молоду дівчину. Почуття гідості та честь мундира повинна бути у працівників поліції м. Нововолинська знайти цих "гадюк" та поставити тепер їх на коліна перед цією дівчиною.
Відповісти
Нелюди, знайшли до кого вчепитись, до беззахисної молодої жінки. Я думаю, що це честь мундира та гідність поліцейського м. Нововолинська знайти та вже цих злочинців поставити на коліна перед бідолахою, яка мабуть так налякалась. Рано чи пізно ці молодики попадуться, їх дуже сильно чекає колонія.
Відповісти
Зловити і відправити на фронт-нехай там показують своє "херойство"!
Відповісти
Шось взагалі на правду не схоже. Дівчина шось або все недоговорила або придумала історію.
Відповісти
Найти і яйця одірвать
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні