Уперше на ярмарку у волинському місті продавали птицю і сири домашнього виробництва

0
-3
Уперше на ярмарку у волинському місті продавали птицю і сири домашнього виробництва
Вперше на ярмарку у Ковелі продавали домашню птицю та сири домашнього виробництва. Цієї суботи на центральній площі Ковеля з ініціативи міського голови Олега Кіндера відбувся осінній ярмарок сільськогосподарської продукці. Про це повідомили на сайті Ковельської міськради.

Представлена продукція вироблена в особистих селянських та фермерських господарствах, із залученням виробників продовольчих товарів міста, Ковельського району, Волинської та інших областей, оптово-роздрібних закладів.

Вже не вперше подібні заходи для ковельчан організовує міська влада, аби люди могли зробити запаси на зиму овочів, придбати м'ясну, молочну продукцію, мед, саджанці дерев та квітів, інші товари за доступними цінами та у зручному для себе місці.

Враховуючи побажання і потреби ковельчан, на ярмарку був представлений хороший асортимент продукції. Серед постійних реалізаторів - ТзОВ «Волиньзернопродукт», ТзОВ «Юкон-Продтрейд», ПрАТ «Деражнянський молочний завод», приватні підприємці, медярі, фермерські господарства.

Варто зазначити, що у торгах вперше взяли участь одноосібники з виготовлення домашніх сирів та вирощування домашньої птиці (бройлера, курки, качки). Адже споживання натуральних продуктів – запорука нашого здоров’я.

Організатори дякують учасникам-реалізаторам, які робили покупцям знижки, та сподіваються на співпрацю у майбутньому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні