--> Звільнили керівника Луцького медколеджу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Звільнили керівника Луцького медколеджу

0
2
Звільнили керівника Луцького медколеджу
Звільнили директорку Луцького базового медичного коледжу Алісу Хмелькову.

Про це стало відомо з розпорядження голови Волинської обласної ради Ірини Вахович від 1 листопада "Про звільнення Хмелькової А. І. з посади директора Луцького базового медичного коледжу".

"Відповідно до пункту 18 частини 6, частини 7 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 8 рішення обласної ради від 11.06.2004 № 11/20 «Про управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 11.06.2004 № 11/20, зі змінами, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства від 24.10.2019 № 47/3, звільнити Хмелькову Алісу Ігорівну з посади директора Луцького базового медичного коледжу, з 04 листопада 2019 року, у зв’язку із закінченням терміну дії контракту, відповідно до підпункту «а» пункту 20 контракту, укладеного 04 листопада 2011 року, та пункту 2 статті 36 Кодексу законів про працю України", – йдеться в документі.

Хмелькова Аліса Ігорівнавикладач вищої категорії, методист, закінчила Новосибірський державний медичний інститут, педіатричний факультет за спеціальністю лікар-педіатр.

У 1991 році прийнята на посаду викладача педіатрії, з 1997 року - завідувач відділення. На посаді директора пропрацювала з 2011 року.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні