Небайдужий рибалка виявив на водоймі в Луцькому районі заборонені знаряддя лову риби

0
6
Небайдужий рибалка виявив на водоймі в Луцькому районі заборонені знаряддя лову риби
За два дні рибпатруль вилучив більше 10 безгосподарських сіток на водоймах Волині, – повідомили в пресслужбі Волинського рибоохоронного патруля.

Так, 4 листопада перевірку здійснили на водоймах Ратнівського та Любешівського районів. Під час проведених рибоохоронних заходів на озерах Волянське та Біле порушників природоохоронного законодавства чи заборонених знарядь лову не виявили. А от на озері Святе виявили та вилучили з водойми чотири безгосподарські риболовецькі сітки.

Також обстежили озера Тисоболь та Турське, де знайшли безхазяйне майно. З водойм вилучили сім риболовецьких сіток. У результаті було складено акти виявлення безхазяйного майна.

5 листопада надійшло звернення небайдужого рибалки про заборонені знаряддя лову на водоймі, поблизу села Чаруків Луцького району.

Патрульні оперативно виїхали на вказане місце, обстежили водойму, де виявили та вилучили одну риболовецьку сітку. За результатом порушення було складено відповідний акт. Порушників природоохоронного законодавства на водоймі не зафіксували.

«Дякуємо громадянам за інформацію та активну позицію в сфері збереження рибних запасів. Ми відкриті до співпраці та раді усім, хто бажає долучитися до контролю за порядком на водоймах», - повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.


Довідково: в Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання просять повідомляти за вказаним номером телефону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні