--> «Дітей накачують алкоголем або наркотою», – ковельчанка про жінку, яка бере малечу просити милостиню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Дітей накачують алкоголем або наркотою», – ковельчанка про жінку, яка бере малечу просити милостиню

2
-4
«Дітей накачують алкоголем або наркотою», – ковельчанка про жінку, яка бере малечу просити милостиню
Ковельчанка вважає, що жінка, яка просить милостиню з дитиною на руках, годує малечу наркотиками або поїть алкоголем.

Про це на сторінці у Фейсбуці пише "Ковель Онлайн".

Оприлюднили повідомлення від небайдужої, яка підозрює жінку, яка з дитиною на руках збирає милостиню в Ковелі, в тому, що та годує малечу наркотиками або "накачує" алкоголем.

"Я завжди звертала увагу на жінку з дитиною, яка просить милостиню зазвичай на вокзалі. От мені стало цікаво, яка дитина в віці він 2 до 5 років зможе цілий день проспати на руках у жінки?" – йдеться в дописі.

Авторка допису нині навчається в Чернівцях. Пише, що там була подібна ситуація, після якої з'ясували, що дітям дають алкоголь або наркотичні засоби. Це, за її словами, роблять для того, щоб дитина не заважала заробляти гроші.

"Дітей накачують алкоголем або наркотою, "щоб не мішали". Звичайно, дитячий організм не витримує такої дози і дитина помирає, деколи і на руках жінки. Коли я підійшла і спитала звідки дитина – то отримала досить просту відповідь: "іди на*уй". Хочу звернути вашу увагу на цю ситуацію", – йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звернути увагу влади це напевно не в нашій країні. Хоча так хочеться, щоб всі зусилля які прикладають справжні патріоти України були не даремні і щоб кожнп слово було почуте владою народу!!!
Відповісти
Владі начхати на наші проблеми,вони про людей згадують перед виборами,а народ наче "лохи" ведуться на гарні обіцянки.Ось і маємо сліпа і глуху до наших проблем владу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні