У пошуках «зайців»: коли в транспорті Луцька почнуть працювати контролери

1
-3
У пошуках «зайців»: коли в транспорті Луцька почнуть працювати контролери
Розповіли, коли пасажирів луцького транспорту почнуть перевіряти контролери.

Про це в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" розповів начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов.

Нагадаємо, що від сьогодні, 11 листопада, у Луцьку мала стартувати безготівкова оплата за проїзд. Втім, впродовж тижня термінали, через які треба було поповнити е-карки, не працювали.

Володимир Степанов зазначав, що до 11 години відбувалося тестування мережі. Після 11:00 у транспорті міста мала стартувати робота системи електронного квитка і безготівкової оплати.

За словами посадовця, нині валідаторами обладнані всі тролейбуси міста. Дещо інша ситуація з маршрутками – лише в семи автобусах є потрібне для електронного квитка обладнання. До слова, лучан возить 200 маршруток. Валідатори встановили лише в маршрутних таксі №31.

Володимир Степанов розповів, що в транспорті, де є валідатори, вже встановили камери відеоспостереження та GPS-навігатори. Нині ця техніка працює в тестовому режимі.

Щодо контролерів, які мають перевіряти, чи оплатили пасажири проїзд в маршрутках та тролейбусах, то вони почнуть працювати найближчим часом.

"Я не можу сказати, коли точно вони почнуть працювати. Але цього тижня, або через тиждень вони вийдуть на роботу. Звісно, поки не всі маршрутки Луцька обладнані валідаторами, контролери теж працюватимуть в тестовому режимі", – пояснив Степанов.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тиждень шари
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні