Волинські капелани побували зоні ООС

0
-4
Волинські капелани побували зоні ООС
Військові священники та волонтери Луцького районного деканату з побували в зоні проведення операції Об’єднаних Сил.

Про це повідомляє пресслужба Волинської єпархії ПЦУ.

Декан протоієрей Володимир Присяжнюк, протоієреї Валерій Владика, Іван Гуреєв, Андрій Мовчанюк, Роман Нестер та священник Сергій Мельничук відвідали бійців Збройних сил України в містах Авдіївка, Волноваха, Гранітне, Красногорівка та Мар'їнка, що на Донеччині.

Військовикам передано медичне спорядження, іншу гуманітарну допомогу. А школярі переказали виготовлені власноруч сувеніри. Учні села Романів Луцького району взяли участь у телемості Луцьк–Мар'їнка: діти спілкувалися між собою через скайп і запросили юних донеччан у гості.

Душпастирі також відвідали місце трагічної загибелі пасажирів автобуса Златоустівка–Донецьк, обстріляного у 2015 році, й молитовно вшанували убієнних.

До капеланів долучився єпископ Ужгородський та Закарпатський Варсонофій, який із капеланською місією провідав військовослужбовців 128-ї ОГШБ із Закарпаття, що нині виконують ратний труд на Донеччині.

Відправили Божественну літургію у храмі Святителя і чудотворця Миколая в м. Волноваха, настоятелем якого є волинянин ігумен Макарій (Дядюсь).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні