На Волині гасили «пожежу» на АЗС. ФОТО

0
-1
На Волині гасили «пожежу» на АЗС. ФОТО
У четвер, 14 листопада, працівники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Локачі провели тактико-спеціальне навчання в селі Крухиничі на території автозаправній станції з відпрацюванням взаємодії служб району.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

За легендою, виникла пожежа роздавальної колонки з дизельним пальним, під час горіння можливий розлив нафтопродуктів. Керівництво об’єкту повідомило про подію за номером «101», члени добровільної пожежної дружини об’єкту приступили до гасіння первинними засобами пожежогасіння та розпочали евакуацію людей та автомобілів з території автозаправки.

По прибуттю на місце умовної пожежі, рятувальники в тепловідбивних костюмах подали пінний ствол на гасіння нафтопродуктів та водяний ствол на захист сусідньої колонки та будівлі операторської. Умовну пожежу успішно ліквідовано.

До проведення навчань залучались 1-е відділення та резерв частини, поліція, РЕМ, швидка, в ході чого проведено знеструмлення електроенергії та забезпечено охорону громадського порядку силами працівників поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні