Лучанин стверджує, що в школах і садочках дітей годують отрутою

4
7
Лучанин стверджує, що в школах і садочках дітей годують отрутою
Лучанин хоче заборонити Луцькраді укладання договорів на продукти харчування для ДНЗ та шківз з посередниками, які постачають, на його думку, отруйну продукцію.

Про це на сайті електронних петицій пише Володимир Вакульчук.

"Ми вже неодноразово були свідками та чули, як Луцьк, так і інші міста України неодноразово закуповують продукти харчування (цільномолочка, масло та сир, крупи та інші товари) по тендерах з посередниками, маловідомими та сумнівними "конторами", хоча якісних постачальників достатньо. Ви ж, мої любі, в супермаркеті купуєте додому якісне та смачне молочко, сметанку, кефір, сир твердий, а не продукт сирний та масло, не спред, м'яско та ковбаску вищого сорту, макарони з твердих сортів пшениці. То чому наші діти їдять в садках та школах гидоту, отруту, від якої хочеться насправді блювати", – йдеться в петиції.

Він написав декілька виробників для тендерів, для прикладу, на молочну продукцію:
ПОСП ім. Шевченка (ТМ УГРИНІВМОЛОКО), Радивилівмолоко (ТМ РАДИМО), Тернопільський молокозавод (ТМ МОЛОКІЯ), Радехівський молокозавод (ТМ ГАЛИЧИНА)

"Повірте їхні ціни – не космос. Життя дітей важливіше. Давайте припинимо труїти та повільно вбивати своїх дітей", – додає лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ще не усе. Діти їдять овочі, "прополоті" гербіцидами по кілька разів за період вегетації. Картопля, морква, буряк столовий, навіть полуниця - їх обробляють отрутохімікатами. А капусту обробляють по 5-6 разів на сезон. Хоч один постачальник пред*явив в школу чи дитсадок сертифікат на якість продукції? Ніколи!!! Так що молочка у порівнянні з овочами - це тільки квіточки.
Відповісти
А скільки різної хімії в продуктах харчування фабричного виробництва хтось задумувався?Те що не написано на упаковці не факт що його нема в продуктах!
Відповісти
І сосиски від луцького м'ясокомбінату. Гидота гнила.
Відповісти
А що, в школах є якісь молочні чи сирні страви?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні