Кількість субсидій на Волині зменшили, але розмір збільшили

1
-1
Кількість субсидій на Волині зменшили, але розмір збільшили
Сума субсидій на Волині на скраплений газ, тверде та рідке пічне побутове паливо у січні–жовтні 2019 року зменшилася.

Однак середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство підвищився. Про це йдеться у статистичних даних Головного управління статистики у Волинській області.

Так, у січні-жовтні 18,1 тис. домогосподарствам призначили субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, з них у міських поселеннях – 2,3 тис. домогосподарств, у сільській місцевості – 15,8 тис. домогосподарств.

Сума призначених субсидій у січні-жовтні становила 59,7 млн.грн (у січні-жовтні 2018р. – 87,4 млн.грн), з якої у міських поселеннях – 7,7 млн.грн, у сільській місцевості – 52,0 млн.грн.

Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у жовтні становив 3413,0 грн (у жовтні 2018р. – 2941,2 грн).

У січні–жовтні сума отриманих субсидій домогосподарствами на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива становила 60,0 млн.грн (у січні–жовтні 2018р. – 94,7 млн.грн).

Заборгованість бюджетів із виплати субсидій на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на кінець жовтня становила 157,0 тис.грн, з неї у міських поселеннях – 21,5 тис.грн, у сільській місцевості – 135,5 тис.грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
крутять як циган сонцем
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні