Чим багатий головний прокурор Волині

0
0
Чим багатий головний прокурор Волині
Новопризначений прокурор Волинської області Тарас Безрукий не має у власності житла, користується автівкою 11-річної давності і зберігає два десятки тисяч доларів готівкою.

Про це йдеться у щорічній декларації за 2018 рік, яку Тарас Безрукий подав 19 березня 2019 року.

Нагадаємо, Тарас Безрукий призначений прокурором Волинської області 26 листопада. До призначення він працював начальником управління внутрішньої безпеки генеральної інспекції Генеральної прокуратури України.

Тарас Безрукий зареєстрований у місті Калуші Івано-Франківської області.

Він з грудня 1999 року має право користування житловим будинком у Калуші на 292,4 квадрата. Будинок у 100-відсотковій власності його батька-підприємця Романа Анатолійовича Безрукого.

Дружина Тараса Безрукого – Наталія Костянтинівна Безрука і його дочка з 19 лютого 2018 року отримали право користування квартирою в Івано-Франківську загальною площею 83,2 квадратного метра. Квартира у 100-відсотковій власності третьої особи.

Тарас Безрукий разом з дружиною і дочкою задекларували кімнату в Києві площею 43,6 квадратного метра, яку вони з 16 травня 2017 року орендують у Національної академії прокуратури України.

Також сім'я Безруких орендує з 1 серпня 2017 року у профільного вишу гараж площею 17 квадратних метрів.

Дружина прокурора задекларувала також право оренди на об'єкт незавершеного будівництва, що повністю або частково побудований з матеріалів чи за кошти суб'єкта декларування або члена його сім'ї. Це квартира у Києві площею 63,71 квадратного метра.

Тарас Безрукий має у власності автомобіль SUBARU Forester, 2008 року випуску.

За основним місцем роботи у Генеральній прокуратурі України Тарас Безрукий заробив у 2018 році 709 тисяч 428 гривень. Ще 9 тисяч 901 гривню йому подарував батько Роман Анатолійович.

Сім'я новопризначеного прокурора Волинської області має на банківському рахунку 38 тисяч 156 гривень. Готівкою зберігає 21 тисячу доларів і 3 тисячі євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні