До уваги волинян: який генератор обрати*

0
0
До уваги волинян: який генератор обрати*
Відомі виробники генераторів

В одній статті згадати всіх виробників навіть теоретично неможливо, зупинитись варто лише на кількох найбільш відомих. Їхні моделі https://allo.ua/ru/benzinovye-generatory/ підтвердили свою надійність і високу якість, користуються повагою серед численних покупців.

HONDA
Всесвітньо відомий концерн присутній на ринку з 1936 року. Він поставляє побутові (серії EU, EP, EG, EM, ET) і промислові генератори (серії EGT, ECM) потужністю в межах 1–11 кВт. По всім параметрам вони відносяться до елітного класу: надійні, економні, універсальні і т.д.

НÜTER

Не менш відома німецька компанія виготовляє генератори на рамах і в пластикових корпусах. Є промислові і побутові моделі, продукція відповідає міжнародним стандартам EPA, характеризується великою стійкістю до механічних зусиль, не боїться негативного впливу атмосферних факторів.

Це найбільш відомі компанії, ціни на їх товари доволі високі.

Звичайним покупцям рекомендується звертати увагу на менш відомі бренди, їх продукція значно дешевша.

Незалежно від сфери використання, при покупці треба брати до уваги фактичні умови експлуатації. Більшість компаній випускає агрегати універсального використання, що набагато полегшує процес вибору.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні