--> Чому Зеленський не приїхав у Луцьк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому Зеленський не приїхав у Луцьк

2
5
Чому Зеленський не приїхав у Луцьк
Пояснили, чому Президент України Володимир Зеленський не приїхав у Луцьк.

Про це стало відомо у вівторок, 3 грудня, на зустрічі у приміщенні Волинської обласної ради.

«Не зміг, бо невідкладні державні справи. Він теж хотів бути тут, але просив вибачитися», - пояснив перший заступник Керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в обласний центр Волині приїде Президент України Володимир Зеленський, аби представити нового губернатора Волині. Втім пізніше повідомили, що Зеленського у Луцьку не буде. Замість нього приїхав Перший заступник Керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов. Зустріч відбулася з керівниками органів влади та місцевого самоврядування у приміщенні Волинської облради.

Під час наради представили нового голову Волинської обласної державної адміністрації.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «У Зеленського немає знайомих на Волині», – депутат про губернатора з Донбасу

Нагадаємо, в жовтні Кабінет Міністрів України на виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області схвалив низку кадрових питань. Зокрема, уряд погодив призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович підписала розпорядження про скликання позачергової сесії. У порядку денному було лише одне питання: «Звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича».

Основним поясненням незгоди депутатів із кандидатурою Погуляйка є те, що він не з Волині. Мовляв, немісцеві голови ОДА не знаходили спільної мови з жителями краю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Думаю – це велика помилка», – Гузь про можливе призначення Погуляйка головою Волинської ОДА

Депутати Луцької міської ради також звернулися до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що заробив майбутній очільник Волині у 2018 році. ДЕКЛАРАЦІЯ

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не приїхав до не хотів слухати що про нього тут думають.А його вушка звикли до вдячних оплесків.
Відповісти
За те до кривого рогу їздить. Зара хтось признається що він голосував за зе?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні