Працювали і вдень, і вночі: дорожники показали, як розчищали волинську трасу від снігу

0
3
Працювали і вдень, і вночі: дорожники показали, як розчищали волинську трасу від снігу
Дорожники Волині в понеділок, 2 грудня, розпочали виконання превентивних заходів для недопущення виникнення ожеледиці та накопичення снігу на автошляхах державного значення.

Працювали і ввечері, і вночі, і вранці, обробляючи проїзну частину протиожеледними матеріалами, повідомили в Службі автомобільних доріг області.

Для цього було задіяно 64 одиниці дорожньої техніки підрядних підприємств, у т.ч. 40 комбінованих дорожніх машин (КДМ). Станом на 10 годину 3 грудня проїзд автошляхами, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області, забезпечено, дорожнє покриття чорне.

Сьогодні в області синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, слабку хуртовину. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень становитиме від 2º морозу до 3º тепла, а в ніч на 4 грудня стовпчики термометрів опустяться до -5º.

За таких погодних умов дорожники попереджають про можливе виникнення ожеледиці на автошляхах області та закликають всіх учасників дорожнього руху задля власної безпеки та безпеки інших бути уважними, обережними та дисциплінованими.

На відео – зимове утримання автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Луцьк – межа з Рівненською областю, підрядник ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні