Аварійні відключення: чому воду у лікарні Луцька розвозили рятувальники

0
-1
Аварійні відключення: чому воду у лікарні Луцька розвозили рятувальники
Комунальне підприємство «Луцькводоканал» не має техніки, щоб у випадку відключень, розвозити питну воду.

Про це стало відомо у середу, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцько міської ради.

Під час засідання секретар міськради Григорій Пустовіт сказав, що покарає працівників підприємства, які вчасно не проінформували лучан про відключення води.

Нагадаємо, у зв’язку із плановою заміною аварійної ділянки водогону за адресою вул. Дубнівська, 26, у вівторок, 26 листопада не було води. Йдеться про райони пр. Соборності, Відродження, центральну частину міста, а також район Старого міста. Пустити воду обіцяли до 18 години того ж дня, проте роботи непередбачувано затягнулися.

Член виконавчого комітету Ігор Алєксєєв поцікавився, чи має підприємство потрібну технікуі, аби в разі відключень забезпечити водою лікарні та інші заклади питною водою.

«У нас відсутні великі цистерни для харчової води. Є маленькі, якими ми довозимо воду в дитячі садочки», – пояснив директор «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт запевнив, що в таких випадках воду доставляють працівники ДСНС та інших структур. У листопаді, коли Луцьк на добу лишився без води, саме рятувальники доставляли воду в лікарні міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні