Накрала золота на 20 тисяч: ромка обчистила будинок волинянина

0
-9
Накрала золота на 20 тисяч: ромка обчистила будинок волинянина
У селі Світязь Шацького району роми викрали золоті прикраси з будинку місцевого жителя.

Повідомлення про крадіжку надійшло до правоохоронців у вівторок, 3 грудня, повідомляє Шацьке відділення поліції.

Виїздом слідчо-оперативно групи на місце події встановлено, що біля 12 години, особа жіночої статі ромської народності зайшовши через не замкнені вхідні двері в приміщення житлового будинку, що належить місцевому жителю, таємно викрала золоті вироби на загальну суму близько 20000 гривень.

Проведеними поліцією оперативно-пошуковими заходами було встановлено, що крадіжку золотих виробів вчинила жителька Володимир-Волинського р-ну, 1972 року народження, яка раніше притягалася до відповідальності за аналогічні діяння. Викрадені коштовності були віднайдені та вилучені з автомобіля марки ВАЗ, в якому в якості пасажира пересувалась правопорушник. Проводиться досудове розслідування за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), на правопорушника чекає кримінальна відповідальність встановлена законодавством України.

Поліція звертає увагу жителів Шацького району бути пильними, не залишати власне майно без нагляду, за відсутності господарів вдома закривати вхідні двері будинку та інших господарських приміщень. А в разі виявлення на території населених пунктів Шацького району осіб ромської народності з метою їх перевірки та запобігання вчиненню аналогічних злочинів просимо повідомляти Шацьке відділення поліції за телефонами: 050-4845266, 20-4-64 (чергова служба відділення поліції) або 102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні