Внаслідок масштабної пожежі в одеському коледжі загинула студентка, ще 14 осіб зникли безвісти

0
14
Внаслідок масштабної пожежі в одеському коледжі загинула студентка, ще 14 осіб зникли безвісти
В Одесі рятувальники продовжують гасити масштабну пожежу в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на пресслужбу ОДА.

"Експерти будівельної академії підтверджують, що розбирати будівлю небезпечно. Для проведення рятувально-пошукової операції доведеться використовувати спеціальний кран. Зараз існує велика загроза обвалення стін, тому працівники поліції і слідчі зайдуть тільки після того, як таку загрозу буде знято", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, займання виникло о 10:12 на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу. Людей із будівлі евакуювали, на місці багато швидких. Деякі студенти, рятуючись від вогню, вистрибували через вікна.

Як повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Президент України Володимир Зеленський, станом на 5 грудня у лікарнях перебуває 27 людей, ще 14 – зникли безвісти (серед них – 5 студентів), 16-річна студентка загинула. Також у лікарнях – 7 рятувальників.

"У жахливій пожежі в Одесі ми вже втратили 16-річну студентку Ксенію Бабенко. Вся країна співчуває її батькам. Ми не залишимо вас на самоті з вашим горем.

Ми всі сподіваємося, що з 14 зниклих безвісти якомога більше знайдуться здоровими та неушкодженими. Але не хочу нікого обманювати – жертв може бути більше", – зазначив Президент.

За інформацією видання "Думська", один із студентів коледжу, в якому сталася смертельна пожежа, ще вчора зателефонував рідним. Хлопець прощався і казав, що помирає. З того часу він більше не виходив на зв'язок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні