Що робити, якщо у маршрутках Луцька немає валідатора

6
3
Що робити, якщо у маршрутках Луцька немає валідатора
Представники Луцької міської ради пояснили, як діяти пасажирам маршруток Луцька, якщо в транспорті немає або не працює валідатор.

Про це стало відомо у п’ятницю, 6 грудня, на пресконференції щодо запровадження в місті е-квитка.

За словами першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада, згідно з угодою, яка підписана між оператором і організацією, яка надає послуги з перевезення, якщо в маршрутці вимкнений валідатор, автомобіль має стояти.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Влада Луцька дозволяє не платити в маршрутках без валідаторів

«Протягом 20-ти хвилин ремонтна бригада має приїхати і налагодити будь-який пристрій, який не працює в системі: валідатор, камера, пульт. Тільки після цього автобус може відправлятися в рейс», – зазначив Недопад.

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль каже, що на місці пасажирів він би не платив за проїзд, а просто показував електронний квиток. Мовляв, відсутність валідатора – проблема перевізника і водія, а ніяк не пасажира.

«До 11 грудня в салоні автобуса ще можна розраховуватися готівкою, що, власне кажучи, і робилося. Це, мабуть, було більш вигідно перевізнику, аніж валідування. Після 11 грудня пасажир, маючи картку для електронного обліку, заходить в транспортний засіб… У випадку якщо валідатор не працює, я б показав електронну картку зі словами: «Ото зніми з неї гроші». Тоді сідаю і їду», – пояснив директор департаменту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
водій - бугай зупиняє автобус, заходить в салон і викидає розумного пасажира за шкибарки на вулицю. поліція приїде за годину, скажу всім нюню. всі розійдуться
Відповісти
Де мобільний додаток,рагідронти? Де оплата через NFC?
Відповісти
Хочу на це подивитися... Як директор департаменту економічної політики Борис Смаль покаже електронну картку зі словами: «Ото зніми з неї гроші». Тоді сяде і поїде.... Сюжет для надзвичайних новин
Відповісти
Так він тільки на бидловозках і їздить же)
Відповісти
Обіцяли, лобом билися, що можна буде полатити смартфоном (через NFC), або карткою з PayPass.
Луцьк - не хутір з підводами. Тут живуть сучасні європейці.
Владо! Ау! Ви обіцяли, що будуть створені додатки, щоб можна було сплатити любим цивілізованим способом.
Натомість, що ми маємо? А маємо ми набивання кишень лише однієї фірми, яка "відкашляла" владі, щоб одноосібно мати монополію влаштувати лучанам ЩАСТЯ оплачувати проїзд лише через них.
ЧОМУ? Чому не можна, як в Києві, як в інших містах????
Я приїжджаю з Луцька і без головняка можу розрахуватись і в метро і інших видах транспорту!
Знаю чому: бо влада жадібна, корумпована і тупа, бо вважає містян бидлом і думає, що люди нічого не розуміють.
Відповісти
Я повністю з Вами згідна. Навіть, не збираюся купувати їхню картку. Нехай зроблять, щоб можна було б розраховуватися своєю, а не 35×на, ну, нехай 200 000, і що ми маємо!!! Хтось собі ці грошики, як завжди кладе в карман.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні