На Волині водій господарства поцупив 9 мішків протруєної пшениці, але повернув

0
2
На Волині водій господарства поцупив 9 мішків протруєної пшениці, але повернув
Водій сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки пізно ввечері обікрав «КамАЗ», що стояв на ґрунтовій дорозі між селами Любитів та Колодяжне Ковельського району. З кузова вантажівки скинув дев’ять мішків протруєної насіннєвої пшениці, загальною вагою 460 кілограмів, чим завдав колодяжненському господарству майнової шкоди на 2 тисячі 990 гривень.

Про це пише "Район.Ковель".

За фактом крадіжки поліцією було відкрито кримінальне провадження. Крадія невдовзі викрили. Він повернув викрадену пшеницю та щиро вибачився перед господарством.

33-річного обвинуваченого, який має на утриманні двох неповнолітніх дітей, працює, раніше не судимий, Ковельський міськрайонний суд оштрафував на 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні