Луцький ансамбль став лауреатом всеукраїнського конкурсу. ФОТО

0
-2
Луцький ансамбль став лауреатом всеукраїнського конкурсу. ФОТО
Ансамбль народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи №3 став лауреатом І премії Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Майбутні покоління».

Про це написала Ольга Козак на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сьогодні направду HAPPY DAY для колективу «Волиняни», адже отримувати першу премію неймовірно приємно. А коли перемога у рідному Луцьку – це емоційний успіх та солодке задоволення», – зазначає авторка.

«Щиро дякуємо організаторам конкурсу «Майбутні покоління» за чудову можливість розвитку. Щиро дякуємо поважному журі за об'єктивне оцінювання. Велике спасибі глядачам – за ваші оваці та оплески», – йдеться у дописі.

Довідково. Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Майбутні покоління» відбувся в суботу, 14 грудня, в Палаці учнівської молоді Луцька.

Дійство відбулося за сприяння Міністерства культури України, департаменту культури Луцької міської ради та департаменту освіти Луцької міської ради.

Конкурс об'єднав 238 учасників з різних куточків України.

Від Луцької музичної школи №3 виступив ансамбль народної музики «Волиняни». Він здобув І премію в номінації «вокально-інструментальне мистецтво».

Ансамбль існує більш ніж 20 років, за цей час брав участь у багатьох творчих проектах, конкурсах, фестивалях. На сьогодні колектив налічує понад 50 учасників та славиться не тільки прекрасними голосами, самобутніми ідеями, чудовою театральною грою та яскравим оркестровим супроводом, а й тим що це дійство на сцені створюють виключно діти.

Керівники – Жилюк Т.І. та Марценюк А.С.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Театр абсурду»: лучанка про організацію фестивалю талантів «Майбутні покоління»



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні