«Мені соромно просити, але я готова стати на коліна»: волинянка просить подарувати її коханому життя

0
2
«Мені соромно просити, але я готова стати на коліна»: волинянка просить подарувати її коханому життя
З допомогою небайдужих її чоловік прожив з страшною недугою сім місяців. Волинянка знову благає фінансово допомогти, адже гроші на лікування закінчилися.

Про це в спільноті "Ковель Онлайн" написала Олена Карпук.

"Ви собі просто не можете уявити, як мені соромно і тяжко писати ці слова. Сім місяців тому я вже зверталась з криком про допомогу. Але тяжкі сімейні обставини змушують мене знову і знову благати вас – допоможіть! Моє серце рветься на частини, я з однією думкою засинаю і з тією ж думкою просинаюся. Де взяти такі гроші? Ціна життя – 40 000 гривень щомісячно. Хочеться кричати з відчаю, що ми безсилі проти такого страшного недуга, як рак", – йдеться в дописі.

Пані Олена розповідає, що в квітні 2016 року її чоловікові Сергію Карпуку поставили страшний діагноз – світло-зернистоклітинний рак лівої нирки IV стадії.

"Ви всі, хто відгукнулися на нашу біду, дали Сергію шанс жити цих 7 місяців, за що я безмежно усім дякую. Тоді нам вдалося назбирати потрібну суму. На жаль, на сьогоднішній день, наш фінансовий стан знову заставляє мене звертатись до всіх небайдужих, до всіх знайомих і незнайомих. Я готова стати на коліна перед кожним, благаю, тільки – допоможіть", – додає жінка.

Рахунок ПриватБанку:
4149 4971 0028 3581 Карпук Олена Олександрівна


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні