--> «Я їх на то благословляю», – Іван Мирка про вихід з фракції «Солідарність» у Волиньраді дев’ятьох членів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я їх на то благословляю», – Іван Мирка про вихід з фракції «Солідарність» у Волиньраді дев’ятьох членів

3
2
«Я їх на то благословляю», – Іван Мирка про вихід з фракції «Солідарність» у Волиньраді дев’ятьох членів
Голова Волинської обласної організації партії «Європейська солідарність» Іван Мирка розповів, що жодного члена партії у Волинській обласній раді не було й немає. Зокрема, й серед тих 13 депутатів, які до сьогодні входили у фракцію «Солідарність».

Про це Іван Мирка сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у вівторок, 17 грудня, на засіданні 27-ї сесії Волинської обласної ради голова фракції «Солідарність» Володимир Бондар склав повноваження. Він очолив новостворену депутатську групу «Патріоти Волині».

Про вихід із фракції «Солідарність» заявили 9 із 13 членів: Юрій Гупало, Валентин Чернецький, Володимир Бондар, Олег Бегаль, Володимир Гунчик, Володимир Дейна, Віктор Козак, Валерій Дунайчук та Віталій Заремба.

Сім із них (крім Юрія Гупала і Валентина Чернецького) увійшли до групи «Патріоти Волині».

Голова Волинської обласної організації партії «Європейська солідарність» Іван Мирка розповів, що дізнався про вихід із фракції «Солідарність» у Волиньраді 9 депутатів зі ЗМІ.

«Партія – то є не тюрма. А жоден з тих хлопів, які сьогодні повиходили, в партії не був. Так що я їх на то благословляю. Вони всі самодостатні люди і най трудяться на благо Волині», – сказав Іван Мирка.

На запитання інтернет-видання «Волинь24», як так трапилося, що навіть голова фракції – не член партії, Мирка зазначив, що ці рішення ухвалювалися ще до його обрання головою обласної організації партії.

«У нас на вчорашній, на сьогоднішній день жодного партійця серед депутатів Волинської обласної ради немає. Мабуть, через те керівництво партії і було змінене колись, півтора року тому», – додав Мирка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі тікають
Відповісти
Знайшли більш кормне місце..
Такі люди біжать туди, де можна вкрасти, а не за велінням сумлінності
Відповісти
Я просто передумав з Порохом в гроб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні